مشاوره حقوقی رایگان - بن کارت

سلام.
قبلا سوالی مطرح نمودم در خصوص پرداختی های سازمان به کارمند بصورت غیر نقدی در حساب بن کارت که غیر قابل برداشت و غیر قابل توقیف است؟
ایا اجرای ثبت یا دادگاه میتواند حکم به توقیف یا بازداشت حساب بن کارت کارمند صادر کند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حدود اربعه پاركينگ شما در سند نوشته شده اگر مطابقت نداشته باشد به كمك تقديم دادخواست به دادگاه تقاضاي اصلاح از فروشنده و سازنده كنيد