مشاوره حقوقی رایگان - خريد خودرو بنام همسرم بجای مهريه

سلام بنده يک خودروی صفر حدود 60 ميليون تومان بنام همسرم ثبت نام نموده ام و به ايشان گفته ام بجای 14 عدد سكه مهريه می باشد و تمام مبالغ را خوردم پرداخت نموده ام و حال اينكه همسرم انكار ميكند و مطالبه مهريه 14 سكه را داده است. به چه نحو ميتوانم اقدام كنم؟ و از طرفی بنده به هيچ عنوان حاضر به طلاق ايشان نيستم ولی ايشان دادخواست داده اند آيا ميتواند طلاق بگيرد؟ ممنونم از راهنمايی شما دوستان

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر شاهدی بر این ادعا دارید می تونید به دادگاه معرفی کنید.

یک وکیل

ایشان میتواند مهریه اش را طبق سند رسمی بطور کامل بگیرد. برای طلاق هم درصورت نقض شرایط ضمن عقد توسط شما و یا رفتار سوء شما با ایشان و اثبات عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد لذا به مرکز مشاور خانواده بروید و راههای اصلاح رفتار خودتون را یاد بگیرید و به آن عمل کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه همسر شما سکه بوده و ثبت نام خدا نمیتواند جایگزین سکه باشد