مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق

باسلام
بنده مدیر یکی از کانال های تلگرامی شهری کوچک هستم، تا مدت 2 سال بدون چشم داشت مالی از هیچ نهادی فعالیت میکردم،
لذا بعد از 2 سال فعالیت کانال مربوطه را ادامه ندادم، منتخبین شورای اسلامی دوره پنجم شهر طبق قول و صورتجلسه کتبی با امضای تمامی اعضای شورای اسلامی به اضافه سه تن از روحانیت و معتمدین، قبول نمودند با پرداخت مبلغ 2 میلیون تومان در سال یا 1 میلیون تومان در هر شش ماه (بعنوان هزینه شارژ اینترنت) فعالیت در کانال مربوطه را ادامه دهم و کانال بعد از اولین پرداخت شورای اسلامی (به تاریخ همان جلسه) مجددا فعالیت خود را آغاز کند. حال بعد از گذشت حدود 8 ماه از این جلسه شورای اسلامی مبلغ مورد توافق را پرداخت نکرده و به بهانه های مختلف از پرداخت آن خودداری میکنند؛

بنده در حال حاظر قصد دارم از شورای مربوطه به جهت عدم پرداخت مبلغ مورد توافق شکایت کنم، در صورت امکان (درباره نوع دادخواست و...) راهنمایی فرمایید.
باسپاس

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

دادخواست مطالبه وجه ...
البته اگر اولین پرداخت را نکرده باشند و شما بدون اولین پرداخت شروع کرده باشید، کار سختی در پیش دارید... متن صورتجلسه هم مهم است.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.چون اقدامی صورت نگرفته است لذا حقی هم برای مطالبه برای شما نمی ماند که طرح دعوا نمایید.یاالله