مشاوره حقوقی رایگان - معاملات خودرو

سلام
یک خودرو از فردی که برایش کار میکردم خریده ام و و مقداری از پول را قرار شده بود از حقوق ام کم کند و ماشین را سند و تعوض پلاک کنیم و قولنامه هم داریم ولی ایشان برای تعویض پلاک و سند حاضر نمیشود و میگوید توقیف پلاک خودرو را هم گرفته.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به شورای حل اختلاف بامدرکی که داریدمراجعه کنیدودادخواست الزام به انتقال سندتقدیم نمایید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.باید قولنامه را مطالعه کنم که اگر تنظیم نکرده باشی.هیچ.یاالله