مشاوره حقوقی رایگان - ابطال شناسنامه

با سلام
من میخاستم شناسنامه ام رو کوچک کنم الان از شناسنامه ای استفاده میکنم که 1363/03/01 و مربوط به خواهر متوفی ام هستش حالا میخاستم 5 سال کوچکش کنم و بشه سن واقعی خودم استشهادیه محلی؛ شهود؛ گواهی کلاس اول ابتدایی دارم و حتی پزشکی قانونی برم همین 5 سال رو برام تایید میکنه ولی مشکلی که دارم اینکه برادر کوچکترم متولد 1367/11/15 هستش البته شناسنامه ای ایشون هم دقیق گرفته نشده حالا اگه سال تولدم بشه 68 و مثلا برج 10 (1368/10/1) ایا از نظر تجدید نظر رد میشه ؟ با توجه به اینکه تغییرش میشود 5 سال و 7 ماه
کلا ابطال شناسنامه از نظر دادگاه چند سال است ؟
و اگه پزشکی قانونی بیش از 5 سال بزند ایا بازم تجدید نظر آن را رد میکنه؟
ممنون

پاسخ ها :

علی نباتی

جناب آقای علی نباتی :

به موجب قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی ،شما جهت کاهش سن ابتداء باید به اداره ثبت احوال محل تولدتان مراجعه کنید موضوع در کمسیونی مرکب از رئیس اداره ثبت احوال،فرماندار،و یک قاضی دادگستری بررسی می شود چنانچه ادعای شما درست باشد شناسنامه تان اصلاح می شود.