مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند با وکالت باطله

با سلام
ميخواستم راهنمایی بفرمایید پدر بنده دو روز قبل از وکالت در خصوص املاک خود به کلیه وراث وکالت بلاعزل داده و پس از فوت پدر با آن وکالت چندین بار تفویض وکالت شده و سند رسمی تنظیم شده چه حکمی دارند و آیا این سندها و وکالتهایی که همه بعد از فوت پدر تفویض و تنظیم شده اند قانونی میباشند؟؟؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام در صورت تقاضای هر کدام از وراث تمام اسناد باطل می گردند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
تمامی وکالتنامه ها پس از فوت باطل و اقدامات انجام شده نیز بلااثر میباشد و میتوانید تقاضای ابطال آنها را از طریق مراجع قضایی بخواهید .