مشاوره حقوقی رایگان - نگهبانی

با عرض سلام من نگهبان به ملک بزرگی هستم چند وقت پیش عمل سختی برام پیش اومد مجبور به ترک کارم شدم و چند شب توی بیمارستان بستری بودم وقتی برگشتم متوجه شدم تمام وسایل اونجا دزد زده صاحب کار از من شکایت کرده خواستم ببینم حکمش چیه چه مقدار حبس داره یا جریمه و شلاق اگر داره چقدر هست ممنون میشم جواب در اسرع وقت بدین خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام اگر شما ثابت کنید بیمارستان بودید و از جنبه کیفری محکوم نیستید ولی از لحاظ حقوقی ضامن پرداخت خسارت هستید