مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

باسلام اینجانب بعنوان شاکی از شخصی طی دو مرحله شکایت بدوی و سپس اعتراضی بشماره قرار نهایی ........................ در مورخه 1396/9/13 به شماره پرونده ..................... و شماره بایگانی شعبه ...... در شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان لنجان زرین شهر که در هر دوبار غیره حضوری بوده و متهم با ارائه مستند تبرئه شده و از اینجانب هیچگونه سوال و جواب حضوری و مدرکی که دال بر ادعایم باشد خواسته نشده و بهر دو رای اعتراض دارم و برای اثبات حقم میتوانم درهمان شعبه برای بار سوم شکایتم را ادامه بدهم. لطفا در این خصوص مرا راهنمائی فرمائید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر مگر اینکه دلیل جدیدی ارائه نمایید و از طریق دادستانی پرونده را به جریان بیندازید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قطعا خیر دلیل جدید نیاز است