مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
2 تا سوال داشتم ازتون
1- اگر موتور مزایده ای بخرم که فقط برگه اوراق داره رو چطور میتونم سند بزنم؟
2- یه موتور هست فقط کارت داره و سند گم شده و کارت موتور به نام خود نفر هستش. چطور میتونم با قولنامه و کارت موتور نفر صاحب موتور، سندش رو به نامم بزنم؟ یا اصلا همچین کاری امکان پذیر هست؟
هر کدومش اگه امکان پذیر هست راهنماییم کنید و میخوام بخرم و سندش رو به نامم بزنم
برای هزینه وکیل هم در خدمتتون هستم

پاسخ ها :

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

موتورهای مزایده ای که با برگه اوراق فروخته میشن قابلیت سند و یا استفاده ندارند.. مورد دوم رو هم دادخواست الزام به تنظیم به طرفیت شخصی که کارت موتور به نامش هست در دادگاه عمومی حقوقی مطرح کنید به نتیجه میرسید