مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام
بنده چند روز پیش در بنگاه یک خودرو پژو خریداری کردم از صاحب بنگاه و خودرو به نام کسی دیگری بود که همان لحظه در بنگاه حضور داشته ولی هرچه قدر گفتم شما هم به عنوان شاهد این قرارداد امضاء کنید ایشان و صاحب بنگاه مخالفت کردن و من هم همان لحظه خودرو را خریداری کردم استعلام گرفته ام هیچگونه خلافی و عیب قانونی نداشت بعد یک هفته در خیابان پلیس 110خودرو بنده را توقیف کرد بنده در کلانتری گفتم برای چی خودرو بنده را توقیف کرده اید گفتند داخل سیستم زده به علت تعویض پلاک بنده به پلیس راهور مراجعه کردم فرمودند صاحب ماشین با مدارک ماشین آمده درخواست پلاک خود را کرده با تماسی که با صاحب سند داشتم فرمودند که بنگاه دار به ما هیچگونه پولی نداده و متواری شده من هم روی پلاک اقدام کردم صاحب سند در دادگستری از بنگاه دار شکایت کرد بود که نه تنها بنده بلکه 20نفر مثل بنده اینجوری شده بود چه مالک خودرو و چه خریدارها همگی شکایت از دست بنگاه دار کردیم که بعد از چند روز صاحب بنگاه قرار منع تعقیب براش صادر شد و پرونده بسته شد چون دلیل کافی برای کلاهبرداری بنگاه دار کسی ارائه نداده بود و بنده هم از دادستان درخواست آزادی خودرو را کردم ولی ایشان فرمودند من دستور توقیف ندادم به صاحب سند هم که مراجعه کردم فرمودند تا پول بنده نداده شود بنده رضایت نمیدهم هم در شورای حل اختلاف برای اعزام به سند شکایت کردم تاریخ داخل قولنامه برای تنظیم انتقال سند برای 4ماه دیگه نوشته شده هست لطف کنید راهنمایی کنید برا آزاد کردن خودرو آیا پلیس راهور دستور توقیف خودرو بده بدون حکم قضایی هر کجای استعلام میگیرم در سیستم راهور نوشته شده درخواست فک پلاک با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خودرو شما جهت ازادی نیاز به دستور قضایی دارد مجبورید که حکم الزام به تنظیم سند بگیرید وماشین را ازاد کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.