مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف اداره کار و سازمان تامین اجتماعی

اینجانب رای قطعی هیئت حل اختلاف مبنی بر اعمال حق بیمه از تاریخ 96/3/11 الی96/5/4با توافق کارفرما مبنی برعدم دریافت حق السعی ایام فوق را به شعبه تامین اجتماعی برده ام. سازمان بیمه ماه 4 را اعمال کرد، ولی از اعمال بیمه برای برج 3و5بدلیل خلا بیمه و بهانه عدم دریافت حق السعی امتناع میورزد.
لطفاًراهنمائی بفرمائید. باتشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ارای قطعی حل اختلاف توسط اجرای احکام مدنی دادگاه اجرا میگردد فلذا به اجرای احکام مراجعه و موضوع را در میان بگذارید تا مکاتبات لازم صورت گیرد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به نظر می رسد در صدور رأی سهل انگاری شده که باید آن را مطالعه کنم.یاالله

یک وکیل

با همکار محترم جناب آقای نجفی خشنو هم نظر هستم