مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک

سلام خسته نباشید من میخواستم ماشینم رو بفروشم حالا امروز که رفتم استعلام میگن دو سال پیش یه مامور کلانتری در خمین شهر اراک شماره پلاک بنده رو برای شکایت رد کرد در صورتی که من اصلا تا به حال اونجا نرفتم باید از چه طریق بفهمم که اصلا درست هست یا نه ؟؟ حتما باید برم تا اون شهر پیگیری کنم چون خودم تهران هستم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تبت نام تنا رو انجام بدین اگر ابلاغی داشته باشین مشخص میشه وگرنه مراجعه مستقیم به اراک ودادگستری