مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق

سلام
خانم من تعداد 5تا سکه رو از طریق شورای حل اختلاف بدون هیچ مطلبی که بحث کسر از حقوق من ذکر بشه به اجرا گذاشته و داره میگیره و گزارش اصلاحی از من گرفتن
حال بعد از دو ماه از تاریخ اجرای رای شورای حل اختلاف دوباره ده تا سکه رو از طریق اداره ثبت که مالی نداشتم جز حقوق،
نامه زدن و یک چهارم حقوقم توقیف کردن
ایا قانونی داریم‌که بتونم بهش مستند بکنم که جلوشو بگیرم؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.در این خصوص با توجه به اتوضیحات شما می توانید دادخواست اعسار بدهید.