مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تمکین از طرف زوج

باسلام همسر بنده دادخواست تمکین داده و برای نفقه یکسال و نیم هم محکوم شده و نداده و اعتراض داده و از بابت هزینه های دوران بارداری هم محکوم شده و اعتراض داده و رای قطعی هنوز نیومده برای هیچکدوم سوالم اینه ایا من میتونم بگم به شرطی تمکین میکنم که همه نفقه ها و هزینه هایی که محکوم شده به اضافه این چند ماه که نفقه نداده و من شکایت نکردم رو بده؟ یا باید دوباره برای چند ماهم شکایت نفقه کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر شما باید در هر زمان از همسر خود تمکین کنید در غیر این صورت ناشزه محسوب و نفقه شما ساقط خواهد شد .