مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم نوزاد

با سلام اسم دخترم توی شناسنامه آسایش ولی از موقعی که به دنیا اومده با اسم مرسانا صدا میزنیم ایا امکان تغییر اسم وجود دارد

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام میتوانید درخواست تغییر نام را ارائه بدید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دردادگاه بطرفیت اداره ثبت احوال طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما