مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شكايت از فونداسيون كار

سلام وقت بخير
من برای اماده سازي سوله با يك فونداسيون كار قرارداد بسته ام اما ايشون كار خود را درس انجام نداده و با كلي نواقص به من تحويل داد و مابقي هزينه خود را هم خواستار است
ممنون ميشم راهنمايي كنين كه من از چه سازماني پيگير بشم يا شكايت كنم و به چه روشي؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باید دادخواست حقوقی با خواسته الزام به انجام تعهد مطرح کنید.پس از صدور رای اگر پیمانکار نواقص رو رفع نکرد میتونید هزینه کار رو از اموالش توقیف کرده و خودتون باقی کارو انجام بدید.