مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ساخت

سلام. یک دستگاه تراکتور فرستادم مشهد برای درست کردن. تو قرارداد تاریخ قید نکردیم که چند روزه تحویل میده. زبانی گفته 30 الی 40 روز الان 70روز شده. کجا باید شکایت کنم. میشه شاکی بشم یا نه؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازطریق اتحادیه مربوطه اقدام نمایید.موفق باشید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت حضرتعالی : جهت تسریع در کار میتوانید بدوا اظهار نامه با موضوع استرداد و الزام به ایفاء تعهد را بخواهید و متذکر شوید که عدم استرداد وسیله موجبات شکایت تصرف عدوانی را خواهد داشت و مهلت ده روزه جهت استرداد دهید و در صورت عدم الزام به تعهد و استرداد تراکتور ،میتوانید شکایت کیفری با موضوع تصرف عدوانی را طرح نمایید و لیکن دادخواست الزام به ایفاء تعهد بمصلحت نمیباشد و حضرتعالی بایستی بین دادخواست حقوقی استرداد و یا شکایت کیفری تصرف عدوانی بعداز ارسال و ابلاغ اظهار نامه اقدام نمایید .