مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام، میخواهم دادخواست استرداد خودروی خودم را که فروش مال غیر انجام دادن و قاضی رای به نفع من دادن ولی بلد نیستم چه متنی بنویسم از شما خواهش میکنم کمکم کنید چون از نظر مالی خیلی ضعیف هستم از خداوند میخواهم که همیشه در زندگیتان بی نیاز باشید. با تشکر.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،امیدوارم شماهم همیشه بی نیازباشید،سؤال شما نامفهوم است،اما اگرفروخته باشید قابل استردادنیست،لذابایدحضوری باوکیل مشورت کن تاراهکارمناسب به شماارائه نماید.موفق باشید