مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

با عرض سلام و خسته نباشید
زمینی به مساحت 2000 متر بر جاده اصلی در روستا دارم. بعد برای ساخت واحد یک واحد مسکونی اقدام کردم تا از طریق وام بنیاد مسکن ان را بسازم جواب کروکی که اومد متوجه شدم حدود 700 متر از انتهای زمین من به جاده اتوبان منتهی میشود و زمین من هم قولنامه ای است. (البته یک سند مادر ماشا قدیمی هم دارد که مربوط به چندین قواره در همسایگان زمین من و زمین خود من هم شامل میشود.).....
حالا سوال من این است
آیا در اینده که اتوبان کمربندی در انتهای زمین می افتد و 700 متر از انتهای زمین من داخل طرح اتوبان قرار میگیرد بابت عقب نشینی دولت یا بنیاد مسکن یا دهیاری یا هر ارگانی حق و حقوقی به من میدهند؟
با توجه به قولنامه ای بودن زمینم آیا باید من را راضی کنند یا نه؟
ممنون و سپاس گذارم از همگی شما عزیزان