مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی بازو سمت چپ

باسلام و خسته نباشید. وقت بخیر من دخترم 25 ساله، حدود سه هفته اس تصادف کردم و بازوی سمت چپم شکسته، چند تا سوال دارم یکی اینکه آیا میشه تخمین زد دیه تقریبا چقدر میشه ؟ ارش تعلق می گیره یا نه ؟ و اینکه شاغل بودن من در اخذ دیه تاثیری داره و هم چنین اینکه بهبودی سریع و کامل من چطور ؟ و اینکه پزشک قانونی خود بنده رو ندیدن پدرم پرونده رو برای رویت بردن و این مشکلی ایجاد نمی کنه که ؟ و اینکه زمان استراحتی برای من در نظر گرفته خواهد شد توسط پزشک قانونی ؟ گفتن بعد سه ماه باید خودم حضورا برم. و کی میتونم برای مطالبه دیه از بیمه درخواست کنم ؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام شکستگی بدون عیب التیام پیدا کند هشت درصد امکان ارش وجود دارد شغل شما تاثیری روی دیه ندارد ولی غرامت معطل شدن از کار را میتوانید درخواست کنید