مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک قبلی

سلام من 96/10/28 روز پیش خودویی معامله کردم و مبلغی دادم و خودرو دست من بود و 96/11/07 برای تعویض پلاک رفتیم و خلافیاش پرداخت شد و تعویض پلاک انجام شد ولی هنوز برای سند نرفتیم حالا صاحب قبلی ماشین تماس گرفته که تو تاریخ 96/11/04 تصادفی شده که راننده در رفته و از شماره پلاک قبلی شکایت کرده و من روحم هم از این داستان خبر نداره
لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نگران نباشیدپلاک بنام شخص قبلی است وایشان باید پاسخگوباشد والان اتومبیل شما باهویت جدیدترددمیکند.موفق باشید

سید رسول میروکیلی

سید رسول میروکیلی :

استان :

سلام ممکنه ماشین را دست کس دیگری داده باشید و او تصادف کرده . یا اشتباه شده و شماره اشتباه داده اند . بهر حال باید به شعبه دادسرای مربوطه برید و ماجرا رو پیگیری کنید . اگر لازم باشه دادسرا برایتان احضاریه میفرسته .