مشاوره حقوقی رایگان - بنام کردن ماشین بدون قولنامه

با سلام.
من در سال 95 ماشین پرایدی که سندش به نام مادرشوهرم بود را خریداری کردم و مبلغش رو به حساب پدرشوهرم ریختم. قولنامه و دست نوشته ای هم ننوشتیم. گفتم ماشین رو بنام خودمون بکنیم ولی الان شوهرم به دلیل یه سری مشکلات خانوادگی راضی نمی شود ماشین رو بنام خودش یا من بکنیم. و مادرشوهرم هم به خاطر پسرش همراهی نمیکند. من شاغلم و پرینت حسابم که پول ریختم به حسابشون رو دارم و اینکه ماشین دست خودمون هست و بیمه نامه ثالث هم بنام من هست ولی سند ندارم. چون اگر مشکلاتمون حل نشه و جدا بشیم ممکنه ماشین رو بهم ندن. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با توجه به دلایل فوق الذکر به علاوه شهادت شهود به دادگاه حقوقی ارایه نمایید

یک وکیل

بهرحال باید بتوانید ادعاهای خود مبنی بر خرید خودرو و پرداخت ثمن معامله را ثابت کنید تا بتوانید طرح دعوی کنید