مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

باسلام و عرض ادب
بنده امضا دار یک شرکت خصوصی هستم.
درحال حاضر شخصی سه فقره چک داشته که مبلغ هرچک یازده میلیون دویست بوده که ما در هفت مورد مبلغ بیست و سه میلیون به حساب ایشان واریز کردیم حالا شخص رفته دو فقره از چک ها را دادخواست گرفته در جلسه اول دادگاه بنده داخل دفاعیه مدارک پرداختی را تقدیم قاضی دادم ولی ایشان به قاضی گفتن که من چهار فقره چک دارم ولی این پرداختی ها بابت دوتا چک دیگه هستن حالا قاضی فرصت یک هفته ای داد گفت برید با هم سازش کنید ولی ایشان اصلا حاضر نیستن سازش کنند و در دادگاه گفتن چهار فقره چک دارند که قرار شد شماره چک چهارم را بهم بدهد ولی الان زیر بار نمیره
حالا بنده چه متنی برای قاضی بنویسم که بنده را محکوم نکند.
ممنون و سپاس گزارم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شما تقاضای تقدیم دادخواست تقابل کنید،وهمین مطالب رادرآن دادخواست قیدکنید.موفق باشید