مشاوره حقوقی رایگان - اجاره شفاهی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما..
ملکی را در سال 87 اجاره کردم در بنگاه و پس از آن هر دو یا سه سالی یک قرارداد بین خودم و موجر نوشته می‌شد بدون شاهد.. البته این چهار سال آخر هیچ وقت قراردادی امضا نشده.. ولی از تاریخ 7/3/98 به بعد طبق معمول هر سال که 50 هزار تومان به مبلغ اجاره اضافه میشد اضافه کردم تا این لحظه یعنی 7/7/98 که ناگهان موجر گفت باید تخليه کنم. در صورتی که ثبت نام بچه‌ها شده و تعمیرات اساسی هم در منزل ایشان کرده ام.. آیا راهی برای کمک هست..؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولین اجاره نامتون رو پیدا کنید تاریخ انقضاء ش مهمه . حساب کنید تا سال جاری ببینین کی تموم شده . اگر بیشتر از 2 ماه هست که تموم شده و شما 2 ماه اجاره از بابت سال جدید اقدام کردید بله میتونین با ارایه شاهد مبنی بر تمدید ( شانس 50% ) از عدم تخلیه برخوردار بشین وگرنه موجر میتونه با تقدیم دادخواست متقاضی تخلیه تون باشه