مشاوره حقوقی رایگان - توقيف خودرو

با سلام
من سال ٩٥ ماشينی را خريداري كردم و چك به او تحويل دادم و يك قولنامه دستي نوشتيم و بعد از يكسال ماشين را فروختم
پس از اين همه مدت خريدار ماشين با من تماس گرفته و به علت توقيف اموال صاحب سند كه در حال حاضر خارج از كشور هستند
ماشين را توقيف كردن
حال از من خواستار رسيد چك و آن قولنامه شدند
خواستم از شما راهنمايي بگيرم كه چه خطراتي براي من هست و چه كاري انجام بدم ؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . ظاهرا سند رسمی نه به نام شماست نه بنام خریدار از شما پس : ایشون باید اعتراض ثالث بکنن و با تقدیم دادخواست به نحو صحت شما رو به دادرسی جلب کنن و شما با ارایه توضیحات در دادگاه به ایشون جهت آرادی خودروشون کمک کنید