مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام و احترام
واحد آپارتمانی را در اسفند97 از مالک زمینی در حال ساخت خرید کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم حالیه فردی مراجعه نموده که ملک را در سال 93 از فرد سازنده خریداری کرده و طبق تقسیم نامه ملک متعلق و سهم سازنده می باشد ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ار فروشنده ( مالک زمین ) به لحاظ اینکه سهمی سازنده رو فروخته شکایت فروش مال غیر کنید و با زیرکی و ذکاوت میتونین محکومش کنین و خسارت هم بگیرین بهتره با وکیل مشاوره کنین