مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کلانتری

سلام
بنده تاریخ 98.1.8 مسافری بردم از کرج به تهران رسیدم مامورای کلانتری مسافرم رو گرفتن و ماشینم رو بردن پارکینگ من رو ازاد کردن بعد 6 ماه رفتم دادگاه قاضی منو بیگناه اعلام کرد ولی چون ماشینم قسطی بود میگه برو سند بیار منم چون 6ماه خونه بیکار بودم شرکت لیزینگ میگه دیر کرد بده نمیدونم واقعا چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . بهترین راه بدوا حل مشکل با مذاکره با شرکت لیزینگ هست و البته دست به جیب شدن شما تا سریعتر مشکل حل شود . در غیر اینصورت میتوانید از باب تسبیب دادخواستی تهیه و تقدیم دادگاه نمایید و ضمن تقاضای محکومیت و جبران خسارات وارده تقاضای صدور گواهی مبنی بر ازادی خودرو از پارکینگ نمایید