مشاوره حقوقی رایگان - مالیات خودرو

با سلام
بنده سال اردیبهشت 95 یک کامیون از دو برادر که 50،50 شریک بودن و صفر اواخر سال 93 خریده بودن خریداری کردم، موقع خرید برای مالیات به دفاتر مراجعه کردیم که گفتند سیستم قطع است. خرداد همان سال یک اظهارنامه برای دو کد ملی آنها گرفتم و مبلغ پرداختی را صفر زده بود سند را در دفترخانه انتقال قطعی زده و امسال که برای مفاصا حساب به پیشخوان مراجعه کردم پس از اسکن مدارک و گذشت چند روزی علاوه بر مالیاتی که به خودم از سال 95 تا پایان 97 تعلق گرفته برای یکی از شریکها قبلی هم حدود سه میلیون مالیات با جرائم برای همین ماشین اومده . تکلیف چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نیازی نیست شما اقدامی کنید و نهایتا میتونین با ارایه دادخواست به شورا محکومیت بخواین