مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام. حساب بانکی شوهرم مسدود شده. شوهرم کارگره زیر نظر پیمانکاره از وقتی حسابش مسدود شده بیمشم قطع شده. گفتن تا حسابت ازاد نشه نمیشه بیمه رو کنیم. میخواستم ببینم راهی هست که بیمه شوهرم رد بشه. با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون مبهم و کلی هست و نگفتین چرا مسدود شده و علت عدم قطعی بیمه چیه تا راهنمایی شوید( علت قطعی بیمه صرف مسدودی حساب نمیتونه باشه ، اگر کارفرما این رو بهونه میکنه یه حساب دیگه براش معرفی کنین با حداقل موجودی )