مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کتبی برای عدم دریافت بیمه

سلام
نیرویی با سابقه ده سال کار در سازمان ... ... هستم.
به عنوان حق الزحمه و سازمان با دادن کمترین حقوق از پرداخت بیمه و سنوات هم خودداری کرده.
با این حال از نزدیک 15 هزار نیروی مشابه من در سراسر کشور صلح نامه ای امضا کرده تا تمامی طلب ها را ندهد.
من این صلح نامه را امضا نکردم و به جای اخراج شدن ، سازمان خواسته تا به مانند دیگران از طریق شرکت واسطه حقوقم را از این پس دریافت کنم.
اما سازمان بخاطر شرایط مالی نمیخواهد قرارداد کامل امضا کند.
من هم بیمه ناقص را نپذیرفته و تمایل دارم به صورت خویش فرما و کامل واریز کنم.
سازمان گفته باید تعهد بدهی که بیمه شرکت را نمی خواهی.
اگر تعهد بدهم، مشکلی برایم ایجاد می شود؟
اگر قرارداد پاره وقت شرکت را امضا کنم چطور؟
چون ده سال را به عنوان کرنا تخصصی کار کرده ام نه کارگری

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام موظف هستند به واریز حق بیمه شما و تعهد شما موجب نخواهد شد از انجام وظایف قانونی سرباز بزنن