مشاوره حقوقی رایگان - با همسرم بیش دوساله اختلاف داریم بیست هشت سال پیش ازدواج کردیم درخواست طلاق دادم رای اولیه صادر شده

منم بخاطر پسرم که در یکی از طبقات خونه ساکن هست زیاد سخت نگرفتم خودم در خونه استیجاری ساکن شدم ولی الان همسرم زندگی را بر پسرم و عروسم جهنم کرده میگه باید از خونه برید کلیه وسایل خونمو بتدریج فروخته چون اونا اعتراض کردن داره اونا رو بیرون میکنه سوالم اینه که چطور میتونم بخونم برگردم چند روز پیش به پلیس زنگ زدم در محل حاضر شدند و گزارش نوشتند و خودمم هم شکایت کردم ولی هنوز خبری نیست چیکار باید بکنم سپاسگزارم از راهنماییتون در ضمن خونه بنام خودم میباشد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر ملک به نام شماست همسرتان باید منزل را ترک کنند نه شما

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع خانواده در مشاوره کتبی نمی گنجد ومستلزم جلسه حضوری است.یاالله