مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نرخ دیه یا درصد

سلام و عرض ادب عین نامه پزشک قانونی بابت صدمات:1:منطقه سائیدگی حارصه کف دست راست،مچ پای راست،ساعد راست،آرنج چپ،مچ دست چپ وراست وبندابتدایی انگشت اول دست چپ،کف دست چپ2-آسیب بافت نرم شانه چپ و راست و مچ پای چپ و راست.از ناحیه مچ دست چپ متالم استکه جهت بررسی معاینه صدمات احتمالی معاینه مجدد الزامی میباشد. لطفآنرخ دیه را برایم محاسبه فرمایید.از لطف شما ممنونم
ضمنآ علت حادثه برخورد با جسم سخت در جاده بوده است و خساراتی از جمله خرابی موتورسیکلت حدود 1 میلیون از بین رفتن ساعت مچی حدود 500هزار تومن و شکسته شدن گوشی موبایل به مبلغ حدود 3 میلیون تومان به من وارد شده آیا خسارات جداگانه به من پرداخت میشود یا با نرخ دیه حساب میشود

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام محاسبخ میزان دیه برعهده اجرای احکام پس از قطعی شدن جراحات وارده و سپری شدن دوره درمان خواهد بود . خسارات وارده رو میتونین با تقدیم دادخواست در دادگاه کیفری اقدام کنین و اگر زمانتون سپری شده دادخواست حقوقی مجزا بدین