مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام
بنده شاغل بانک دولتی در خرمشهر با یک سال سابقه کارو آزمایشی رسمی هستم وهمسرم شاغل شرکت نفت و قراردادی شهر بندرعباس،بعد مسافتی حدودا 1200کیلومتر،،درخواست انتقالی دادم به خاطر تعهد خدمت بدو استخدام رد کردن،ایا راه دیگه ای هست بخوام پیگیری کنم؟!در ضمن خانواده پدری هم ساکن استان دیگری هستندو در خرمشهر جز خانواده همسر کسی رو ندارم،لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تعهد خدمتی تون رو باید بجا بیارین مگر اینکه از طریق دادگاه اقدام کنین و رای بگیرین و جهت اجرا به محل کار متبوعتون بدین با وکیل مجرب مشورت کنید