مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه

آیا اگه ساختمانی پروانه ساختش تمدید شده باشه ولی نقشه ساختمان آن نظام مهندسی نباشه در ساخت ساز آن دچار مشکل میشه یا نه و امکان داره که پروانه تمدید باشه ولی نقشش نظام مهندسی نباشه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در صورت عدم تأیید مهندس ناظر ممکن است در زمان اخذ پایان کار به مشکل مواجه شوید و یا در زمان ساخت دستور تخریب صادر شود. البته بسته به شهر، منطقه و محل ساخت اهتمام به اجرای مقررات تفاوت‌هایی وجود دارد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز سوال شما حقوقی نیست.یاالله