مشاوره حقوقی رایگان - بر علیه من شکایت خلع ید و قلع و قمع بنا

بنده زمینی که از سال 1355 توسط خانواده و دایی خریداری کرده بودن.. و جنب هتلی بوده که از آنزمان مورد توجه مالک هتل بوده. پس از انقلاب هتل توسط دولت دستور فرمان امام مصادره و در سال 1364 چون زمین همجوار دیگر.. پیگیر سند بودن.. یک برگ فروشنامه را از دایی بنده گرفتن تا نوبت سند بگیرن .. متاسفانه بعد چندسال از سادگی دایی سوء استفاده و اصل فروشنامه رو اعلام کردن مفقود شده .. نوبت سند هم گرفته نشد .. ولی در تصرف ما بوده .. تا سال نود توانستم از طریق طرح هادی. و گرفتن الحاقیه طرح هادی مراحل سند رو انجام دادم.. استشهاديه 20نفر به امضا اعضای شورای محل و صلح نامه جدید با مالکیت 12نفر بودن.. از بنیاد مسکن و مهندس مشاور ... تا اداره ثبت متوقف گردید.. و مدیر هتل بنده را دعوت و گفتن از فردا روی زمین حق ورود نداری.. و چون استخر سنتی داشتم.. کارگرم فردا صبح زنگ زد که توسط کارکنان هتل دیوار بلوکی و لوله های بتونی.. کلا تخریب.. و کيفری بر علیه شون شکایت کردم .. مجبور کردن که حقوقی طرح دعوی نمایم. ورود به زمينم باعث شد شکایت کيفری کنن.. با اینکه هیچ وقت باهم مشکل نداشتیم. سندی ارائه نمودن چون زمينم مرز دو سنگ میباشد. پلاک ثبتی. از سنگ 7 ارائه دادن. بنده از طریق نقشه هوایی جانمازی نمودم .. در سنگ 11استقرار گردید. دو پرونده کيفری اولی رد و دومی امر مختومه.. ولی بدلیل قدرت بالا کارشناسان سند سنگ 7را تایید نمودند.. در پرونده کيفری... حالا حدود یکسال شکایت حقوقی شده.. از طریق جهاد کشاورزی بخاطر اختلاف با منابع طبیعی در خواست از سازمان نقشه برداری..شد که اگر زمينم در سنگ 11میباشد جانمازی گردد. که در سنگ 11جانمایی شد. و منابع طبیعی بدلیل رد برگ تشخیص.. و مزروعی بودن زمينم ابطال شد.. ولی هنوز شکایت حقوقيم با هتل. در مرحله کارشناسی هست.. و کارشناس.. با اینکه تصرفات من از قبل انقلاب و ولی تامین اجتمايی بعد انقلاب.. و زمينم در سنگ دیگر میباشد.. اداره ثبت سند آنها را قبول دارد..لطفا راهنمایی بفرماييد.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در پرونده ای به این اهمیت بهترین مشاوره برای شما این است: با پرسش و پاسخ حقوقی آنلاین کار زیادی از پیش نخواهید برد. یک وکیل خبره انتخاب کنید و پیگیری را به وی واگذار نمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما نیاز به مشاوره حضوری با ارائه ومطالعه مدارک دارد.یاالله