مشاوره حقوقی رایگان - فروختن وسایل دیگری

سلام.
ببخشید سوالی داشتم.
سوال اول میخواستم بپرسم اگر شوهرم وسیله ای توی خونه داشته باشه مثل گیتار و یا تلویزیون و بعد از رو لجبازی و اینکه بخواد منو زجر بده بره بفروشه میتونه این کارو بکنه؟؟
و سوال دوم اینکه. اگر یه سری وسیله تو خونه مال شوهرم باشه که مال کار قبلیش بوده و نیاز چندانی بهش نداره و من به علت اینکه بهش پول قرض دادم و ریختم به حسابش و گفتم این وسایل برای من باشه تا پولمو پس بدی. شوهرم پولمو بعد از چند ماه پس نداده و اون وسایل رو هم دور از چشم من از خونه برده (یا فروخته یا قایم کرده) سندی هم ندارم که اون وسایل رو داده به من فقط پرینت بانکی دارم که پول به حسابش ریختم و شوهرم بعدش ریخته به حساب دادگاه و اون وسایل رو از مزایده دادگاه اورده بیرون. حالا من چه کاری میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

احمد  روحاني

احمد روحاني :

سوال اول در مورد اسباب منزل نمیتواند
سوال دوم چون سند ندارید اگه شاهد دارید با شاهد اثبات کنید اگر ندارید فقط میتوانید پول را بخواهید