مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل جغرافیایی خدمت

بنده کارمند پیمانی سازمان تبلیغات اسلامی با پست کارشناس فرهنگی شهر ... هستم و طی در خواستی از مرکز خواستم که باتوجه برخی از مشکلات شخصی پست مرا به شهرستان دیگری تغییر دهد. که بر مبنای این درخواست طی نامه و حکمی جدید با امضا معاونت انسانی با تغییر مکان جغرافیایی من به مدت یکسال موافقت و به من نیز ابلاغ شد. اما متاسفانه علی رغم حکم جدید ْ مدیر کل بدون دلیل طی نامه ای از مرکز درخواست نمود که حکم جدید ابطال و بنده به محل قبلی عودت داده شوم و متاسفانه مرکز هم با توجه به درخواست مدیر کل و بدون توجه به اینکه بنده قریب دو ماه است که حسب موافقت و حکم اخیر در محل جدید استقرار یافته ام طی نامه ای به بنده اعلام نموده که از تاریخ اول آبان ماه جهت خدمت به شهر قبلی مراجعت نمایم.
سئوال من این است آیا با توجه به موافقت و حکم معاونت انسانی سازمان مبنی بر تغییر محل جغرافیایی از تاریخ 1398/6/1 تا 1399/5/30 به مدت یکسال که به امضاء و تایید مراجع ذی صلاح نیز رسیده است. مدیر کل میتواند درخواست جدید مبنی بر ابطال حکم بنده نماید و اگر درخواست ایشان از معاونت انسانی سازمان به موافقت ایشان موکول شد بنده چطور میتوانم از حق خود دفاع کنم

پاسخ ها :

احمد  روحاني

احمد روحاني :

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید اگر در قرارداد پیمانی شما قید شده باشد در محل تعیین شده سازمان باید خدمت کنید شکایت شما در دیوان پذیرفته نمیشود ولی اگر چنین شرطی نباشد دعوی پذیرفته است