مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

از سال 85 گواهینامه رانندگی خودرو دریافت کردم که یکبار یکساله و دوبار هم 5 ساله ب1 تمدید و دریافت کردم و در ماه اردیبهشت 98 مجدد درخواست تعویض کردم که 10 ساله اما اینبار پایه سوم نوشته شده است.
مشکل من اینجاست که برای کاریابی و استخدام بعنوان راننده اقدام کردم که در کمال تعجب گفتند که تاکسیرانی گواهینامه پایه دوم برای خودروی سواری میخواهد.
اما فکر میکنم تغییر قوانین و شکل صدو رگواهینامه هنوز به اطلاع آنها نرسیده است.
برادر من با خود من گواهینامه دریافت کرده و روی گواهینامه اش پایه دوم نوشته است و هنوز تاریخش به اتمام نرسیده

پاسخ ها :

احمد  روحاني

احمد روحاني :

به اداره راهنمایی رانندگی مراجعه نمایید