مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار مجدد

با سلام. بنده بابت یک چک به مبلغ 12 میلیون تومن در سال 93 که الان 50 میلیون شده و جلبم و گرفتن به زندان افتادم و بعد چند روز تحت سند با دادخواست اعسار آزاد شدم. بعد از چند روز رای دادگاه اومد و با اعسار من موافقت نشد و من اعتراض گذاشتم تجدید نظر ولی باز هم رای قبلی تایید شد. میخواستم بدونم میتونم دیوان عدالت اعتراض کنم و یا باید برم زندان و مجددا اعسار بزنم (برای بار دوم)؟. لازم به ذکر هست که تازه رای در سامانه ابلاغ شده ولی هنوز اجراییه بابت رای اعسارم برام نیومده/ متشکرم

پاسخ ها :

دکترمحمدمهدی عبدالله پور هریکنده

جناب آقای دکترمحمدمهدی عبدالله پور هریکنده :

دعوای شما قابل طرح در دیوان نمی باشد. اما دادن دادخواست مجدد اعسار بلامانع است.