مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید. یکی از دوستانم دو سال پیش به یکی از همکارشون بابت مشکل مالی که براشون مشکل مالی پیش اومده بود 100میلیون پول قرض دادن و در ازای صد میلیون چهار عدد چک 25 میلیونی در وجه حامل از آن آقا دریافت کردند. حالا پس از گذشت دو سال این آقا قرار شده پول رو پرداخت کنن. میخواستم بدونم اگه دوستم بخواهن شکایت کنن از نظر زمانی چقد طول میکشد تا چک وصول بشه آیا پروسه طولانی است؟ ضمنا قرار دادی هم نوشته شده که در صورت پرداخت نشدن میتوانند شکایت کنن و سفته هم دارن

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

در کمتر از 10 روز میتوان توقیف اموال گرفت و خود دادگاه چند ماه زمان میبرد