مشاوره حقوقی رایگان - پرونده

وقتی پرونده دارای دو متهم باشد و تمام مستندات دو نفر یکی باشه. و حکم هر دو در آخر هم یکی باشد با اینکه یکی از متهمان وکیل داشت آیا در اجرایی احکام هم اگر قرار ببخش باشد برای هردو هست؟ اصلا قاضی یکی پرونده حساب میکنه نه دو نفر ..؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بستگی به رأی دادگاه دارد،اگررأی یکی باشد اجرای احکام برابرآن عمل میکند.موفق باشید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر شاکی باید برای هر متهم جداگانه رضایت بدهد ورضایت برای یک نفر در حق دیگری موثر نیست