مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یک طرفه حساب به علت عدم موجودی حساب برای چند روز

سلام
حساب من موجودی اش 0 شد و بانک بعد چند روز حساب رو به طور کلی حذف کرده طوری که شعبه هم توانایی مشاهده صورت حساب و علت مسدودی را نمی‌داند. آیا مسدودی یک طرفه حساب بدون اطلاع مشتری قانونی است؟
متشکرم

پاسخ ها :

فاطمه نوبخت امیرکندی

فاطمه نوبخت امیرکندی :

با سلام
حتما دليل خاصي وجود داشته و الا اگر موجودي حتي صفر هم باشد بانك مجاز به بستن حساب نميباشد.