مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام، من حدود 22 میلیون جنس از آقایی در تهران بصورت تلفنی خریدم و قرار شد دو فقره چک ارسال کنم و بعد جنسها رو بفرسته برام، چکها رو در وجه خود اون آقا و جنس خریداری شده نوشتم و بعد از ارسال چکها حدود 18 میلیون جنس برام فرستاد که به دلیل کیفیت پایین و با هماهنگی خودش قرار شد مرجوع کنم، اما از همون موقع موبایلش خاموشه و جواب نمیده و منم راه دسترسی دیگه ای ندارم بهش، میخواستم ببینم چکار کنم که هم جلو چکها رو ببندم هم بتونم جنسشو مرجوع کنم و چکامو بگیرم، ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
سوال شما با این کلیت قابل اظهارنظر نیست, کلاهبرداری صورت نگرفته ولیکن از باب حقوقی اینکه جنس مورد معامله, معین, کلی, کلی در معین بوده تفاوت ایجاد خواهد کرد و شما فرصت زیادی ندارید حتما در اولین فرصت حضورا با وکیل مشورت کنید .