مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با عرض ادب و احترام
پدری دارم خیلی خیلی ساده و میان سال .
پدرم دوستی داشت که بازاریاب بود و به شرکت که در اون کار میکرد بدهی زیادی در حدود 42 میلیون داشت.
شرکت حکم جلب دوست پدرم را گرفت و از او مدرک سفته هم داشتند.
دوست پدرم به پدرم مراجعه و درخواست کمک از راه سند مسکونی را کرد
پدرم هم به اون اعتماد کرد و سند منزل رو به عنوان ضامن تحویل دوستش داد
پدرم و دوستش به همراه نماینده شرکت به بنگاه رفتند و منزل رو قولنامه ای معامله کردند و بعد در دفترخانه به نام شرکت ثبت کردند و به پدرم نگفتند که داریم سند رو به اسم شرکت میزنیم، چون پدرم در حد سواد ابتدایی و ساده و روستایی بود.
اونها گفتند که ما سند رو برای ضمانت آماده کردیم و شما یعنی پدرم هم امضا کرد و چون کم سواد بود و اعتماد کرد متن رو نخواند

این رخداد در سال 89 اتفاق افتاد
به تازگی متوجه شدیم که دوست پدرم هنوز یک ریال از بدهی که گفته بود با شرکت قسط بستم رو پرداخت نکرد

پدر من هم هیچ گونه رسیدی و مدرکی از دوستش که بهش اعتماد کرد نگرفت

به تازگی از طریق چند دوست که در همان شرکت داریم متوجه شدیم که شرکت در حال اقدام گرفتن حکم تخلیه منزل ما هستند
در قراردادی که بین پدرم و شرکت امضاء شد نوشته شده که پدرم مبلغ 55 میلیون تومان رو نقدا دریافت کرد،
در حالی که هیج وجهی رو دریافت نکرد و شرکت هیچ رسیدی از پدرم در قبال پرداخت وجه رو ندارد
و این که در قولنامه ذکر نشده که این سند بابت ضمانت گذاشته شده است
بلکه مستقیما خرید و فروش انجام دادند

آیا میشه کاری انجام داد و نجات پیدا کرد؟
متشکرم

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام شما ابتدا ابطال قولنامه را از دادگاه بخواهید و در صورت داشتن شاهد این امر قابل اثبات می باشد
در صورتی که به نتیجه نرسیدید راه دیگر مطالبه ثمن (قیمت ملک) می باشد هر چند در قولنامه ذکر شده باشد قابل مطالبه است و دادگاه مسلما به این امر رسیدگی خواهد نمود

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

از کمک به یک وکیل متبحر استفاده کنید.

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

از کمک یک وکیل متبحر استفاده کنید.
اثبات ادعای شما با توجه به عدم وجود شهود و گذشت زمان طولانی با سختی مواجه میشه

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام‌ دادخواست اعلام ابطال مبایعه نامه عادی
هر چند نتیجتا تفاوتی نمیکنه و شرکت چه به عنوان خریدار و چه به عنوان ضمانت ملک رو تصاحب می کنه
تفاوت در اینجاست که شما می تونید در ضورت اثبات ضمانت مبلغ پرداختی رو از دوست پدرتون مطالبه کنین