مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط برادر و ناقص کردن چشم راستم

با سلام خدمت شما وکیل عزیز من حدود شش سال پیش برادر بزرگم با بی رحمی هرچه تمام تر چشم راست مرا با چوپ زد و من الان چشم راستم نمی بیند اون موقع نمی دید مثل الان اون شش هفت تا ضربه زد که دو سه تاش به چشم راستم خورد و من افتادم زمین اون زمان من به بیمارستان گفتم زمین خوردم چون برادرم می گفت میبرم درمان می کنم نه که نبرد الان باز می خواست مرا بزند من الان چی کار کنم تورا خدا کمکم کنید ممنون