مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام. اینجانب جهت معاینات اولیه خدمت سربازی نزد پزشک رفتم و من را سالم تشخیص داد در حالی که دارای پای پرانتزی دو طرفه که یک طرف آن نیز انحراف بیشتری داشت...در حین خدمت به دلیل فعالیت های نظامی و سنگین پایی که انحراف بیشتری داشت به مرور زمان عود کرد و عمل کردم و هنوز دچار مشکل هستم...
حال سوال های بنده این است:
1.آیا پزشک معاینات اولیه در صورت وجود بیماری مشهود پای پرانتزی مگر نباید مشمول را جهت معافیت به شورا ارجاع دهد؟؟؟
2.در کل وظیفه پزشک معاینات اولیه چی است؟؟؟
3.پای پرانتزی نیز از بیماری های غیر مشهود نیس که عواقب کتمان آن بر عهده خود مشمول باشد و تشخیص بیماری مشهود و قابل دیدن بر عهده پزشک است که با آیین نامه کامل معاینات آشنا هستند...آیا اینجا پزشک معاینات اولیه تشخیص نداده که پای من پرانتزی است؟
4.حال با توجه به همه ی این مسائل اینجا چه کسی مقصر است و از کجا میتونم پیگیری کنم؟آیا باید از نظام وظیفه شکایت کنم و به کجا شکایت کنم؟
ضمنا خدمت سربازی اینجانب نیز به پایان رسیده است...

لطفا خواهشا راهنماییم کنین
خیلی ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

1- اگر منظورتان پزشک خدمت سربازی است در صورت احتمال یا تشخیص بله
2- سوالتان کلی است
3- من چه بدونم لابد تشخیص نداده دیگه به نظرتون این سوالات حقوقی هست ؟