مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از طریق دادگاه علی رغم پرداخت از طریق اجرائیات ثبت

همسر اینجانب از طریق اجرائیات ثبت مهریه خود را مطالبه نمود که پس از حدود 10 ماه اینجانب موفق شدم مبلغ بدهی اعلام شده از طرف ثبت را به حساب آنجا بریزم و گواهی مختومه شدن پرونده مهریه را دریافت کنم. پس از پرداخت اینجانب همسرم به اداره ثبت اعتراض کرد که مهریه باید مجددا به نرخ روز محاسبه شود. اداره ثبت با صدور رای به ایشان ابلاغیه فرستاد که تسعیر یک بار انجام شده و تسعیر مجدد مطابق قوانین ثبتی ممکن نیست. در این ابلاغیه 10 روز هم مهلت اعتراض به ایشان دادند که با توجه به عدم مراجعه برای اعتراض رای قطعی صادر شد. مبلغ مهریه نیز به حساب اعلام شده از طرف همسرم واریز شد و پرونده در اداره ثبت مختومه گردید. حال پس از چند ماه از دریافت مهریه، همسرم مهریه را از طریق دادگاه مطالبه کرده است. البته بدون ارائه گواهی از اداره ثبت. حال سوال این است که دادگاه درخواست ایشان را رد می کند؟
لازم به ذکر است که مبلغ بدهی برای مهریه یک روز قبل از پرداخت طی یک نامه به اینجانب اعلام شده بود.