مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

سلام خسته نباشيد حكم تمكين و ناشزه بودن زنم صادر شده نه من حاضر به طلاقش هستم نه اون طلاق ميخواد ميگه فقط مهريه ميخوام مهريشو هم اجرا گذاشته آيا قاضی نميداند اين زن برای مهريه شوهر كرده زنم هم به خود من هم گفته برای مهريه شوهر كردم مهريه 70 سكه ايشون ماهانه با درامد يک میليونی من چقدر است راهنمايی كنيد ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه را باید پرداخت کنید در صورت اعسار معمولا ده درصد مهریه نقد و مابقی اقساط چند ماهه