مشاوره حقوقی رایگان - از اعتبار افتادن رای قطعی

باسلام
اگر یکی از دو قاضی امضا کننده رای تجدید نظر بعد از چند روز از اعلام رای به اشتباه خود در صدور رای پی برده و با اعلام کتبی اشتباه بودن رای، از نظر و امضای خود عدول کند و با توجه به اینکه آرای تجدید نظر حتما باید به تایید دو قاضی برسد و با عدول یکی از آنها رای مورد تایید یک قاضی است چه اتفاقی بر رای صادره می افتد؟ و چه باید کرد؟و آیا با این احوال می توان درخواست رسیدگی مجدد داد اگر مثبت باشد از کدام مرجع باید تقاضا شود؟ و به استناد کدام مواد قانونی
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" آراء مرجع تجدید نظر با تأیید دو قاضی از سه قاضی شعبه (رئیس شعبه و دو مستشار قضائی) قابلیت اجرا دارد . اگر رأی مذکور انشاء و به تأئید حداقل دو قاضی شعبه رسیدگی کننده رسیده و ابلاغ شده باشد دیگر قابل عدول و از لحاظ اعداد و ارقام و یا متن تایپی قابل اصلاح نیست .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فقط از طریق رأی اصلاحی.یاالله