مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی که سوخت شده

سلام خدا قوت بنده بازاریاب هستم سه فقره چک دارم بمبلغ 28میلیون تومان که در وجه شرکت هست و مشتری متواری شده حالا شرکت میگوید باید تمام هزینه های وکیل سایر کارها رو پرداخت کنی و درصورت وصول نشدن چک مشتری چک سوختی اعلام میشود و ماهیانه از شما مبلغی کسر یا تمام مبلغ چک یا حداقل 70 درصدشو پرداخت کنی سوالم این است آیا همچین کاری میتوانند بکنند ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به قرار داد فی مابین و شرایط کاری توافق شده شما و کارفرما دارد .